Granroth-Junes sukusivut - släktportal - family site Granroth-Junes
Etusivu/ index
Suvun historiaa
Sukukokous
Sukuseura
Släktens historia
Släktmöte
Släktföreningen
In English

Släktföreningen Granroth-Junes sukuseura

Granroth-Junes-suvun sukuseura on perustettu 9.-10.7.2005 Torniossa. Sukuseuralle valittiin tuolloin hallitus ja hyväksyttiin säännöt, joiden mukaan toimitaan. Sukuseuran yleisenä tehtävänä on ylläpitää yhteyksiä suvun kesken sukutapaamisten välillä. Seuran vuosikokous pidettiin 5.-6.7.2008 Pietarsaaressa ja seuraava sukukokous järjestetään kesällä 2011 Torniossa.

Stephan Granroth, kuva: mjSukuseuran nimi on "Släktföreningen Granroth-Junes sukuseura" ja sen puheenjohtajana jatkaa Stephan Granroth. Seuran varapuheenjohtaja vaihtui Pietarsaaressa, kun Jouko Juneksen ehdotuksesta hänen tilalleen hallitukseen valittiin Vesa Junes. Sihteerinä jatkaa Ingegerd Ekstrand Helsingistä ja rahastonhoitajana Seija Palo Torniosta. Muut hallituksen jäsenet toimikaudella 2008-2011 ovat Kristina Fors, Gustav Granroth, Kerstin Granroth ja Kaarlo Peräntie.

Sukuseuran jäseniä voivat olla suvun jäsenet ja heidän jälkeläisensä sekä jäsenten kanssa avioliitonomaisessa suhteessa elävät henkilöt. Halutessasi liittyä jäseneksi, tarkista sukuseuran säännöistä , täytätkö jäsenyyden edellytykset. Ensisijaisesti pyrimme kokoamaan yhteen Benedictus Granrothin jälkeläisiä.

Seuran vuosijäsenmaksuksi päätettiin edelleen 5 euroa/ henkilö. Sen voi maksaa yhdeksi, kahdeksi tai enintään kolmeksi vuodeksi kerrallaan Sampo Pankkiin sukuseuran tilille IBAN: FI9480002439039628 ja SWIFT-BIC: DABAFIHH (ilmoita samalla osoitteesi ja sähköpostisi!). Jäsenmaksunsa maksaneita oli 5.7.2008 mennessä runsaat sata. Kaikki Granrothin sukuun kuuluvat voivat osallistua sukujuhliin, mutta vain seuran jäsenet voivat käyttää puhe- ja päätösvaltaa sukukokouksessa.

Sukuseuran tilikausi on kalenterivuosi ja ensimmäinen toimikausi kolme vuotta. Seuran tilit hyväksytään sukukokouksessa, joka on järjestetettävä sääntöjen mukaan 3-5 vuoden välein. Tilintarkastajina jatkavat Esko Palo ja Jaakko Junes sekä varatilintarkastajina Katri Vilppola ja Tarja Junes-Rantamaa.

Sukuseuran SÄÄNNÖT


Hallituksen (2008-2011) jäsenten yhteystiedot

Stephan Granroth, puheenjohtaja, stephan.granroth@btinternet.com
Vesa Junes, varapuheenjohtaja, vesa.junes@metsaliitto.fi, 050 598 8061
Ingegerd Ekstrand, sihteeri, granjun@hotmail.com, 040 849 6561
Seija Palo, rahastonhoitaja, seija.palo@pp2.inet.fi, 0500 654 002
Kristina Fors, kristina.fors@multi.fi
Gustav Granroth, gustav.granroth@fimnet.fi
Kerstin Granroth, kerstin.granroth@jakobstad.fi
Kaarlo Peräntie, kaarlo.perantie@tornio.fi  Sivujen toteutus Mikko Junes